LXVIe Dies Natalis der VGSR

Afgelopen vrijdag 10 februari 2017 mocht onze vereniging alweer haar 66e verjaardag vieren! Na onze eigenlijke verjaardag op 14 december, werd afgelopen vrijdag pas echt groots uitgepakt en vond de viering plaats op de prachtige locatie van Café Rotterdam, onder het thema: dynamisch. Daar aan de Maas, vlak naast de Erasmusbrug, stroomden om 16:00 uur de eerste gasten met rokkustuum of galajurk aan binnen. Terwijl zij ontvangen werden met koffie, thee en gebak, stond onze fantastische fotograaf Lianne Torn van Lelie Design buiten op het terras in de ijzige kou foto’s te maken van alle gasten (check de foto’s hiernaast!). Nadat we rond 17:00 uur met een glaasje port en heerlijke oud-Rotterdamse kaas mochten toosten op de VGSR, namen we rond 18:00 uur plaats aan tafel.

Terwijl het langzaam donker werd en de skyline van Rotterdam steeds meer vorm kreeg door de lichten van de stad, mochten we genieten van een overheerlijk 3-gangenmenu. Onder leiding van meneer de tafelpraeses, amice Hagens, en tal van speeches en redes werden we kostelijk vermaakt en mochten we er zelfs halverwege de avond achter komen dat het was gaan sneeuwen!

Wat was het een bijzonder mooie en gezellige avond en wat stond er nog veel op de planning, want na de gebruikelijke sigaren en koffie was het om 23:45 uur tijd om in de bus naar de afterparty locatie te gaan: LOUD Rotterdam. Lange jurken werden verwisseld met kortere jurkjes en jasjes werden uitgetrokken om optimaal los te gaan onder het drinken van bier, wijn en gin tonic. Een super geslaagde 66e Dies Natalis dus, die helaas om 04:00 ’s nachts tot een einde kwam. Gelukkig kunnen we nagenieten van de foto’s en de prachtige verhalen!

Meer foto’s kun je hier vinden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *