Verzoeningsborrel VGSD

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover; na meer dan twee jaar werden we eindelijk weer verzoend met onze zustervereniging uit Delft. De amicale banden met deze vereniging werden opgeschort nadat wij, Rotterdammers, in 2014 onuitgenodigd binnen vielen bij een verzoeningsborrel tussen de VGSD en de VGSL (Leiden). Deze avond ging de boeken in als een legendarischDoor allerlei miscommunicaties en onderlinge frustraties stond de verzoeningsborrel pas afgelopen dinsdag op de planning. Nadat er al enige tijd gezellig geborreld was, hield de praeses van de VGSD een speech over het aanhalen van de banden. Daarna volgde uiteraard een speech van onze praeses, maar terwijl zij bezig was, ging de deur open en kwam er een groep Leidenaren binnen. Verrassing! Deze keer bleef het gelukkig rustig en hebben we er met de drie verenigingen nog een mooie avond van gemaakt die tot in de late uurtjes duurde. Een avond waarin amicitia de boventoon voerde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *