Kerstvakantie VGSR 2016-2017

In de kerstvakantie van 2015-2016 werd er vollop geleefd binnen de VGSR, er was een LAN-party, er werden oliebollen gebakken en we gingen gezamenlijk het nieuwe jaar in. Vorig jaar was dat zo goed bevallen dat we het dit jaar weer gingen overdoen, en het was minstens zo geslaagd!

Op donderdag 29 december werd de heuse LAN-party weer gehouden in de kelder van Casa d’Oranjeboom met wel 19 man. Er werden knakworsten gegeten, meneer Efes kwam langs en er werd vooral hard gezweet en gegamed. Genieten geblazen!

De dag daarna was het gelijk alweer raak, alweer op Casa d’Oranjeboom. Er werden door de tweedejaars wel 500 oliebollen gebakken, daarnaast stond natuurlijk top 2000 aan voor de liefhebbers en is er zelfs een bericht ingesproken die een kwartier later te horen was op de radio (net als de dag daarvoor trouwens, twee dagen achter elkaar gewoon de VGSR op npo 2!). De leden (en andere belangstellenden) hebben lekker kunnen genieten van hun bolletje.

De laatste uurtjes van 2016 zijn doorgebracht op B€URS en gezamenlijk zijn de leden het nieuwe jaar ingegaan. Het was weer een mooie avond en we hebben genoten van 2016 met als hoogtepunt ons Lustrum en de mooie nieuwe jaargroep die de VGSR rijk is. We hebben als vereniging zin in het nieuwe jaar en wensen iedereen het beste toe voor 2017!

Gelukkig nieuwjaar!

Voor alle foto’s, klik hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *