Kerstdiner 2016

Ieder jaar viert men bij de VGSR gezamenlijk kerst, en wel in de vorm van een heus kerstdiner. Dit kerstdiner wordt gehouden op de laatste verenigingsavond van het jaar, dit jaar op 22 december. De opkomst was groots, de wijn vloeide rijkelijk en de chef-koks amice Hop, amice Wezeman en amica Kuipers voorzagen ons van drie onwijs heerlijke gangen van topklasse. Er werd gekletst en gelachen, gegeten en gedronken en uiteindelijk samen gezongen en geluisterd.

Iedereen verliet het kerstdiner met een goed gevulde maag om naar de sociëteit te vertrekken. Daar werd bekendgemaakt dat onze 66e Dies Natalis, welke op 10 februari plaats zal vinden, het thema ‘Dynamisch’ zal dragen. Al met al was het een perfecte avond en nacht om het jaar 2016 gezamenlijk mee af te sluiten en na de vakantie het verenigingsseizoen weer vol enthousiasme voort te zetten!

Klik hier voor de foto’s van de avond!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *