Ouderavond rondleiding door Delfshaven

Op donderdagavond 17 november heeft de eerste ouderavond van de VGSR plaatsgevonden, naast de ouders waren ook overige familieleden en verdere vrienden van harte welkom.

De ouders en leden verzamelden zich in café de Oude Sluis en vanuit hier gingen zes enthousiaste leden de ouders, die verdeeld waren over drie groepen, rondleiden door Delfshaven. Elke groep heeft door het historische gedeelte van Delfshaven gelopen en twee verenigingshuizen bezocht (kasten).

De rondleiders leerden de ouders veel over het de geschiedenis van historisch Delfshaven en de ouders genoten  van de mooie omgeving. Op de Citadel konden de mensen vanaf het dakterras genieten van een prachtig uitzicht over de mooie stad Rotterdam. Op B€URS was er een echte quiz voorbereid die ging over de leden van de VGSR en over B€URS zelf. Op elke kast werd er door de leden van de Acquisicie koffie, thee en fris geschonken en werd er een typisch Rotterdamse lekkernij aangeboden zoals heerlijke Maasstroompjes (koekjes) en verbluffende bonbons van een Rotterdamse chocolatier (Chocoholic).

Na afloop van de wandeltocht verzamelde alle groepen zich weer in
café de Oude Sluis, waar een heerlijk drankje genuttigd kon worden en waar gesmikkeld kon worden van heerlijke Rotterdamse kaas en worst.

Ondanks dat het slecht weer was, hebben we een hele mooie en gezellige avond gehad waar we met veel plezier op terugkijken.

Klik hier voor foto’s van deze avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *