‘Lazy American Dinner’ en Codarts musical ‘Match up!’

Sinds dit academische jaar is er een nieuwe commissie op de VGSR: de Creacie. Deze commissie is een vervanging van de sport en culturele commissie en mag door het gehele jaar heen 4 avonden organiseren voor de vereniging. De commissie mag in al haar creativiteit zelf een invulling bedenken  waarbij er sowieso een culturele en een sportieve activiteit georganiseerd wordt. Aan dit alles geeft de commissie haar eigen creatieve draai.

Afgelopen donderdag mochten we onze eerste activiteit organiseren. Toevallig voerden twee leden van onze vereniging diezelfde avond hun eindproject van het Codarts op in de vorm van een eindmusical. Een unieke kans om met een groot aantal leden af te reizen naar het Zuidplein Theater en dit moment mee te beleven! Als heuse Broadway-sterren straalden de twee leden op het toneel. Hier en daar bevatte de musical zelfs wat VGSR-gerelateerde grappen die door luid gejuich beantwoord werden door de aanwezige leden in de zaal. Wat een spektakel!

Maar de avond zou natuurlijk niet compleet zijn geweest als we eerst niet gezellig met elkaar hadden gegeten. Met zes gevulde boodschappentassen werd er al vroeg in de middag de nodige voorbereidingen getroffen. Een ‘Lazy American Dinner’ waar leden enorme broodjes hamburger en blikbier geserveerd kregen bleek daarvoor de ideale combinatie te zijn.

Al met al werd het én een heerlijke maaltijd én een super toffe avond in het Zuidplein Theater. We kijken als Creacie nu al uit naar het organiseren van onze volgende avond in december: tips zijn altijd welkom!

Klik hier voor foto’s van deze avond!

Mariëlle ’t Hart
Margré Kooman
Dico Marck
Creacie der VGSR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *