Novitiaat & jaaropening

Eind augustus was het weer zover, het novitiaat. Als vereniging hebben we samen een mooie week gehad, waarin we van elkaars aanwezigheid hebben genoten. Op het aansluitende weekend zijn de nieuwe leden geïnstalleerd en daarmee is jaargroep ’16 toegevoegd aan de VGSR. Een groep enthousiaste nieuwe leden, die met een kennismaker en een na-novitiaat alleen maar groter lijkt te gaan worden. Ook het bestuur is op dit weekend gewisseld, Bestuur ’t Hart heeft het stokje overgedragen aan Bestuur Van Harten. Bestuur Van Harten ziet er naar uit om er samen met de vereniging een heel mooi jaar van te gaan maken.

Vorige week donderdag mochten we het jaar openen en bij God brengen in gebed. Op deze avond hebben alle dispuutshoofden de kans gekregen iets over de plannen voor dit jaar van hun dispuut te vertellen. Ook heeft de programcie verteld waar de lezingen dit jaar over zullen gaan en wie de lectoren zijn. Ten slotte konden we samen liederen zingen om God te eren. Toen het tijd was om naar de sociëteit te gaan, zijn we vertrokken naar Eendrachtsplein om daar samen een mooie eerste sociëteitsavond te vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *