Jaarsluiting – Juni weekend

Afgelopen donderdag was alweer de laatste officiële verenigingsavond van dit jaar! Gezeten aan de Kralingse Plas, is er dan ook onwijs lekker gegeten in de stijl van een ‘American Party’, waarna we in tweetallen uiteen zijn gegaan om bepaalde geloofsvragen met elkaar te bespreken, maar ook terug te kijken op afgelopen jaar. De avond – en daarmee ook dit verenigingsjaar – is afgesloten met het opschrijven van bid- en dankpunten voor afgelopen jaar en ook het toekomstige jaar, en deze in papieren bootjes uit te laten op het water.

Na de laatste verenigingsavond vond afgelopen weekend het Juni-weekend plaats in Harmelen. Het ultieme moment om met heel de vereniging bij te komen van het afgelopen jaar – en dan met name alle tentamenstress – en te genieten van niks doen! Het lekkere weer hielp daar gelukkig goed aan mee en bood weer een mooie gelegenheid voor een gezellig kampvuur en allerlei activiteiten rondom het kamphuis. Een geslaagde afsluiting van dit jaar dus!

Komende weken vinden er geen officiële verenigingsactiviteiten meer plaats, maar is er nog wel elke donderdag een borrel op een van onze verenigingskasten (huizen). Vind je het daarom nog leuk om een keertje langs te komen, meld je dan via deze link aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *