Oud-ledenvoetbal & BBQ met het Leger des Heils

De ene avond vermaken we ons nog met veel vlees, bier en kennismakers, de volgende avond is (een gedeelte van de) vereniging alweer hard aan het voetballen tegen oud-leden. In sporthal Groenoord barstte de strijd op vrijdag 24 juni los tussen vier (oud-)ledenteams en konden we genieten van een paar spannende wedstrijden. De zaal was glad en al na enkele minuten kon het eerste oud-lid het speelveld verlaten met een flinke blessure. De rest hield zich wel min of meer staande en dit resulteerde voor het Icarus-team in een heuse overwinning. De inzet van zowel de spelers als de supporters kon natuurlijk niet anders dan beloond worden met een heerlijk koud biertje op het terras van de Oude Sluis! Oud-leden, bedankt voor de mooie avond en hopelijk tot volgend jaar!

BBQ
Elk jaar besteedt de VGSR een gedeelte van haar geld aan het ondersteunen van een goed doel. Dit jaar hebben we als vereniging besloten om niet een doel ver weg te kiezen, maar juist dichtbij en hier in Rotterdam aan de slag te gaan! Zoals u wellicht heeft gelezen, hebben we een aantal weken geleden een spelletjesavond georganiseerd bij de nachtopvang van het Leger des Heils. Vanwege het enthousiasme van zowel de cliënten, als de aanwezige leden die avond, hebben we ervoor gekozen om hier nogmaals langs te gaan en de cliënten (en onszelf) te trakteren op een heerlijke BBQ! Wat een voorrecht was het om ons op deze manier in te kunnen zetten voor de mensen die eigenlijk zo dicht om ons heen staan, maar tegelijkertijd zo’n ander leven hebben.

Na de BBQ was het tijd voor weer iets heel anders. Met drie auto’s vertrokken we – al dan niet met lege accu – richting Wageningen om de door ons geskunkte promotievlag terug te geven aan de VGSW in ruil voor een borrel. Nadat het bier en de Ketel-1 op was en we de VGSW er finaal uitgebrald hadden, was het tijd om terug te keren naar Rotterdam en terug te kijken op een prachtige donderdagavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *