Dispuutsavond: Caliginosus

Donderdag 16 juni was het weer zover. De laatste dispuutsavond was daar, oftewel barbecue tijd. Zoals bij wel meer Caliginosus activiteiten wilde het weer niet meewerken. Maar door een beetje water laten we ons ondertussen niet meer afschrikken. Als locatie voor de barbecue was er gekozen voor de spoorbrug bij het Roel Langerakpark, omdat je daar altijd droog kan staan.

Tenminste, dat dachten wij. Toen de meeste mensen gearriveerd waren begon het water met bakken naar beneden te komen. Volgens amica Boersema zouden we, als het nog harder ging regenen, ook onder de brug niet meer droog staan, maar amice Griffioen dacht hier toch anders over. Een kleine tijd later moest amice Griffioen toegeven dat hij er toch naast zat. Ondertussen was de barbecue iets afgekoeld en kon er daadwerkelijk gebarbecued worden. Nadat iedereen zijn tweede ronde vlees had gekregen arriveerde het laatste lid, amice Maat. Waar bijna alle Caliginoten relatief droog op locatie waren aangekomen zat het bij amice Maat toch tegen, hij arriveerde compleet doorweekt bij de spoorbrug. Nadat ook amice Maat van voldoende vlees, stokbrood en salade was voorzien trok iedereen door naar de Citadel om nog even te genieten van wat wijn en toastjes. Wederom een geslaagde avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *