Kom 23 juni langs op onze open avond!

Ben je aan het genieten van je vakantie na je examens of ben je bezig met de laatste loodjes van dit studiejaar? Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen op onze open avond. Maak op de open avond kennis met de VGSR en ontdekt het studentenleven!

Tijdens de open avond gaan we met de vereniging gezellig barbecueën en daarna borrelen op onze sociëteit. Kijk op Facebook voor meer informatie en meld je hier aan.

Meer informatie over de vereniging is te vinden op de site. Mocht je nog meer vragen hebben of dingen willen weten, neem dan vooral contact met ons op! Aanmelden voor de kennismakingsperiode kan hier.

We zien je graag verschijnen.
Tot 23 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *