Op bezoek bij de daklozenopvang

Iedereen komt ze wel eens tegen op straat, maar hoe vaak maken we nou eens een praatje met mensen die geen thuis meer hebben, gunnen we hen een moment van onze tijd? Afgelopen donderdag had de VGSR de eer om langs te gaan bij het Leger des Heils en kwamen we in contact met mensen die, allemaal met een andere reden, dakloos zijn geraakt. Hoewel het aan het begin van de avond voor de cliënten wennen was dat er ineens een groep studenten aanwezig was, werd het uiteindelijk een onwijs toffe avond! Er werden diverse spelletjes gespeeld, waarbij vooral Bingo en Hints goed in de smaak vielen! Het was mooi om te zien hoe erg de cliënten genoten van deze voor hun afwisselende avond.

Uiteraard was er na de avond met het Leger ook weer gelegenheid om als leden onderling bij te kletsen op de sociëteit! Zie de foto’s voor een kleine sfeerimpressie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *