Open Avond – Bekendmaking Thema PaCo 2017

Donderdag 28 april vond de tweede open avond van dit jaar plaats. We mochten zo’n tien kennismakers verwelkomen op onze vereniging en ze diverse ‘elementen’ laten zien van het studentenleven. Terwijl de kennismakers een gezellige maaltijd nuttigden met de PR-commissie, werd het eten in de kerk verzorgd door enkele leden van dispuut Argos. Rond een uur of acht arriveerden de kennismakers samen met de PR-commissie in de kerk en was het tijd om te luisteren naar dr. Hans Burger die een lezing gaf over hermeneutiek (hoe de Bijbel gelezen en geïnterpreteerd kan worden). De lezing was erg interessant en ook bruikbaar voor de Bijbelclubs op de VGSR.
Na de lezing vertrok  men al snel voor een gezellige borrel op de sociëteit! Die avond werd ook het thema voor het PaasCongres 2017 bekend gemaakt: ‘WASTED, tomorrow looks great’. Dit PaasCongres, wat jaarlijks plaatsvindt met alle VGS-verenigingen, zal volgend jaar door de VGSR georganiseerd worden! Al met al was het samen met de leden en de kennismakers een zeer geslaagde avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *