Dispuutsavond: Discute

Afgelopen donderdag mocht het weer dispuutsavond zijn. Bij Discute vullen wij dit jaar onze avonden door te met elkaar te praten en discussiëren onder het thema de bezonnen mens. Afgelopen avond hebben we aan de hand van een documentaire gepraat over de impact van voedsel op de gezondheid en de versterking van het immuunsysteem hierdoor.
Via de documentaire kwamen we op het punt dat grote hoeveelheden vitamines en mineralen ziektes zoals kanker zouden moeten oplossen. Wij hebben hier onze twijfels over maar er zijn voorbeelden waar het heeft geholpen.
Na de nodige toastjes en wijn hebben wij de discussie achter ons gelaten en zijn wij op de fiets richting de sociëteit gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *