Jaargroepsavond

De jaargroepsavond biedt elke keer weer een mooie gelegenheid voor de leden om met hun eigen jaargroep iets moois te ondernemen.Ook onze jaargroep, jaargroep ’15, heeft afgelopen donderdag weer een heerlijke avond met elkaar beleefd. Niet iedereen was er letterlijk bij, maar in gedachten waren we er allemaal. We zijn met elkaar wezen eten in de markthal -toch wel de trots van het mooie Rotterdam- en hebben daar genoten van de zon die door het gigantische raam op ons hoofdje scheen.

12439412_550412745132949_3500223190326691182_n

Vervolgens zijn we naar de Erasmusbrug gelopen om daar te kijken naar de Rotterdamse skyline, waar we als bonus een prachtige zonsondergang cadeau kregen. Nadat onze benen toch wel een beetje moe waren geworden, hebben we deze tot slot gestrekt in biercafé Boudewijn. Daar hebben we genoten van speciaal bier (amice De Wolff nog niet helaas), en het lekkere bruinfruit met het witte goud (bitterballen met mayonaise). Het was een geslaagde avond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *