Open avond en oud-ledenavond

Donderdag 10 maart was weer een mooie avond voor de VGSR. Het was de eerste open avond van dit jaar en dat leverde een mooi aantal kennismakers op! Nadat de PR-commissie gezellig met hen gegeten had, konden ze langsgaan bij verschillende disputen.

Ook dispuut Argos mocht kennismakers verwelkomen. Het was de eerste avond die gericht was op het fenomeen ‘dromen’. Wat zijn dromen precies, waardoor ontstaan ze en wat is het doel van dromen? Vooral over het doel van dromen bestaan verschillende theorieën, van bijvoorbeeld Freud, Born, Keith Stevens en Wagner. De dispuutsavond werd afgesloten met heerlijke prosecco en onze weg mocht zich vervolgen naar de sociëteit.

Aldaar zijn zowel de leden als de kennismakers de strijd met elkaar aangegaan tijdens een door de PR georganiseerde pubquiz, om vervolgens onder het genot van een bitterbal en een drankje nog een lange nacht te beleven.

DSC_0026

Nog geen 24 uur later was het alweer tijd voor onze jaarlijkse oud-ledenavond. Tijdens een smakelijk debat tussen twee oud-leden van jaargroep ’89 en ’95 en twee leden uit jaargroep ’11, bleken de oud-leden hun debateer-skills nog lang niet te hebben verloren. Het was een gezellige avond en de oud-leden mochten weer voor één avond herbeleven wat het is om lid te zijn van de VGSR

Een reactie op “Open avond en oud-ledenavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *