Amicaal weekend VGSR – GSVA

Van 4 tot 6 maart hadden wij de GSVA, onze zustervereniging uit 020, over de vloer.

Het feest was meteen aan toen we vrijdagavond begonnen met een korte kroegentocht. De goudgele rakkers vloeiden rijkelijk bij Locus Publicus, Apartt en Pardoen. Vervolgens werd er nog tot in de late uurtjes gefeest bij De Beurs. Het feestje was zo goed dat veel mensen besloten dat de brunch op zaterdagmiddag beter overgeslagen kon worden om nog wat langer in bed te blijven liggen.

site5

Zaterdagmiddag was het tijd voor wat propaganda. In Museum Rotterdam werd haarfijn uitgelegd waarom Rotterdam zo’n mooie stad is en hoeveel karakter Rotterdammers hebben. Hierna sloten de brakke feestgangers weer aan bij stadsbrouwerij De Pelgrim waar ons enthousiast werd verteld hoe ze daar echt Rotterdams bier brouwen. Na gegeten te hebben bij de VIP was het al weer tijd voor de borrel. Op KZN werden, rond de beerpongtafel, de hele avond pogingen gedaan om de ongeslagen status van Team Slurp uit 020 te breken, maar onze Amsterdamse vrienden hielden ferm stand.

Op zondagochtend werd het weekend afgesloten met koffie en taart op De Citadel. Menig persoon bleef nog even hangen om te darten, een pot FIFA te spelen en om Willem II – Ajax te kijken. Maar zodra daar de 0-1 erin lag, was de pret er wel vanaf en werden de overgebleven 020’ers naar huis gebonjourd.

Al met al was het weekend een groot succes en zijn de amicale banden tussen de VGSR en de GSVA flink aangehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *