Paas Volleybal Toernooi

Van 2 tot 5 maart werd de 49e editie van het legendarische Paas Volleybal Toernooi (PVT) gehouden in Assen. Vanuit Rotterdam reisde er een heldhaftig damesteam af naar het verre Noorden om ten strijde te trekken. Ondanks het feit dat er niet getraind was en dat sommige dames tijdens de wedstrijden de regels nog niet snapten, hebben ze het best aardig gedaan. Zo is het door hun brede repertoire aan ingenieuze, intimiderende en bovenal nietszeggende liedjes zelfs bijna gelukt om van een team van hoog niveau te winnen!

Foto's site1

Het moge duidelijk zijn dat er naast volleyballen ook genoeg ruimte was voor gezelligheid. Met elkaar, maar bovenal ook met amicalen. De eindstand viel alles mee, wij kunnen vol trots zeggen dat we boven onze zusjes uit Twente en Leiden zijn geëindigd. We mogen terugkijken op een prachtige week! Volgend jaar weer!

Foto's site5 AuLYU8uZ6DtPpGbtS5Tv-jGKNl1lZbyMw0ty4lOMHN90

Een reactie op “Paas Volleybal Toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *