Voetbal VGSR – Vegetist

Afgelopen 25 februari stond ons jaarlijks voetbaluitje met de Vegetist weer op het programma. Het was een knus samenzijn in de gymzaal aan de Corverstraat 15 te Rotterdam, maar dat mocht de pret niet drukken, vooral omdat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat we dit spektakel zo samen met de Vegetist mochten meemaken.

Vier mannen- en twee vrouwenteams gingen de strijd met elkaar aan en bloedstollende wedstrijden zijn gespeeld. Toch was de uitslag zoals verwacht; alle teams van de VGSR hebben grandioos gewonnen en de in drie stukken omver geschopte wisselbeker is netjes verdeeld over de teams.

DSC_0612

De mooie avond werd afgesloten met een bezoek aan de sociëteit en onder het genot van alcoholische versnapering is er nog uren met elkaar nagepraat.

Voor meer foto’s, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *