Lustrumreis Barcelona

Dit jaar viert de VGSR haar dertiende lustrum! Een lustrum word éénmaal per vijf jaar gevierd door een super toffe week vol met activiteiten en een reis. De lustrumweek werd geopend met ouders en oudleden op de vooravond. De volgende dag moesten we ontzettend vroeg ons bed uit om ons vliegtuig te halen naar de Spaanse kuststad; Barcelona! Het brandende zonnetje op deze eerste dag in combinatie met een temperatuur van een graadje of 18 °C beloofde een hoop goeds voor de rest van het nu al legendarische weekend. Gezamenlijk of in groepjes hebben we ontzettend veel van de stad mogen zien, tapas gegeten, sangria en coctails gedronken, maar het vooral enorm gezellig met elkaar gehad. Bekijk de lustrumreis aftermovie en/of de foto’s voor een leuke sfeerimpressie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *