Oud & Nieuw met VGSR!

Afgelopen jaarwisseling was het weer genieten op de VGSR. Op 30 december hebben de tweedejaars en het bestuur samen lekker oliebollen gebakken. Zodoende had elk lid en alle ouders weer genoeg oliebollen om er een paar dagen op vooruit te gaan. Na deze harde arbeid was het op oudjaarsdag tijd om alleen nog maar op de bank te hangen van het huis Casa d’Oranjeboom en te genieten van top2000, oliebollen en darten. Tot in de avond althans, want toen was het tijd voor een groots feest op De Ark. Daar mochten we met bijna de hele vereniging oud en nieuw vieren onder het genot van vuurwerk, een overdaad aan eten en drinken en lekkere muziek.

DSC_0091

Voor degenen die de wekker om 12u haalden de volgende dag was het tijd om het nieuwe jaar fris te beginnen met de ‘traditionele’ duik. Omdat Scheveningen zo’n gedoe is werd door een groep fanatieke leden de Schie gekozen. Gelukkig was er daarna een beloning met warme chocolademelk en oliebollen.

Op 2 januari was het tijd voor digitale sport. Een geweldige LAN-party vond plaats. Met ongeveer twintig man werd er fanatiek gegamed. Call of Duty, Counterstrike en Age of Mythology werden dit keer gespeeld. Good game, well played is de terechte conclusie na deze dag.

DSC_0099

Als afsluiting van de kerstvakantie mochten we nog getuige zijn van een geweldig WK-darts. Voor de liefhebbers werd er op de beamer in het huis Casio gekeken naar de WK-finale.

Daarmee kwam er een einde aan een heerlijke kerstvakantie met veel activiteiten en gezelligheid met elkaar. Nu op naar het lustrum van de VGSR!

Voor meer foto’s, klik hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *