Kerstdiner 2015

VGSR Kerstdiner 2015-55

Afgelopen donderdag mocht de VGSR haar laatste verenigingsavond van dit jaar afsluiten met een absoluut geslaagd kerstdiner. De wijn vloeide rijkelijk terwijl chef-kok amice Van Rietschoten ons voorzag van drie heerlijke gangen. Er is gekletst en gelachen, gegeten en gedronken, gezongen en geluisterd naar een prachtig optreden van het muziekgenootschap Ingenia.

Met een goedgevulde maag mochten veel leden hun avond daarna voortzetten op de sociëteit. Aldaar werd bekendgemaakt dat onze 65e Dies Natalis zich onder het thema ‘Voortvarend’ zal voltrekken. Al met al dus een perfecte avond en nacht om 2015 mee af te sluiten en na de vakantie ons verenigingsseizoen weer vol enthousiasme voort te zetten!

Klik hier voor meer foto’s!

VGSR Kerstdiner 2015-80

Speciaal voor amica Kooman.

19 reacties op “Kerstdiner 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *