Lerarenavond

Afgelopen donderdag kwam de vereniging bijeen om een interessante lerarenavond bij te wonen. Een avond die zich bij uitstek leent voor het verschaffen van wat (extra) informatie bij studies die door leden binnen onze Vereniging gevolgd worden. 

In drie rondes van elk dertig minuten hebben amica De Ronde en de amici Van Rietschoten en Binnekamp hun stinkende best gedaan om een kijkje in de wereld van hun eigen studie te geven. Zo heeft amica De Ronde ons meer uitgelegd over de vakgebieden binnen logopedie en ons geleerd wat voor een invloed een goede ademhalingstechniek is op de stem.

Amice Van Rietschoten leerde ons over het verschil tussen tekens en symbolen en de invloed van films op onze normen en waarden. Amice Binnekamp liet ons verschillende apparatuur zien die gebruikt wordt in de medische wereld en vertelde ons meer over onderzoeken die hierbij verricht worden. Het was een leerzame en gezellige avond, die zich nog tot in de late uurtjes voorzette op de sociëteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *