Open discussieavond met veel kijkers

De open avond was een groot succes! Meer dan 20 mensen zijn wezen kijken en we hebben een gezellige avond gehad met elkaar! Eerst hebben we genoten van een heerlijke maaltijd op B€URS waar de sfeer er meteen goed in zat. Daarna hebben we gediscussieerd door het tegen elkaar op te nemen aan de hand van prikkelende stellingen. Deze discussie liep vloeiend over in een gezellige borrel die tot in de vroege uurtjes door is gegaan. Men heeft echt kunnen proeven van het studentenleven! Een geslaagde avond dus! Like de VGSR Facebook pagina (https://www.facebook.com/pages/VGSR/133292346844993) om op de hoogte te blijven van verdere open avonden en activiteiten van de vereniging. Ga je volgend jaar in Rotterdam studeren? Houd dan 13 tot en met 24 augustus vrij in je agenda, dan is de kennismakingstijd.

Open avond 19-02-2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *