Stemming thema PaasCongres 2017

Jaarlijks mogen de leden van de VGSR en andere VGS’en elkaar ontmoeten op amicale feesten, amicale weekenden en dies. Het grootste ontmoetingsfestijn is het PaasCongres. Samen naar het klooster in Helvoirt, de wandelingen in de omgeving, de grote hoeveelheden eten en het onvermijdelijke hoofdstoten tegen de buizen in de kelder. Wat een nostalgie. Als leden van de VGSR kijken wij in het bijzonder uit naar het PaasCongres dat in 2017 wordt gehouden. We hopen een onvergetelijk programma neer te zetten. Op dit moment verlangen wij daarvoor van u één ding: meedenken in de themakeuze.

Alle leden hebben een mail gekregen met een linkje naar paascongres.vgsr.nl. Op deze site staan de themavoorstellen. Ook kan op deze site worden gestemd, inloggen kan met de inloggegevens zoals verstrekt per mail.* Per voorstel hebben we kort aangegeven wat wij voor ogen zien, het voorstel kunt u als een nadere inkleuring van de schets beschouwen. Bij elk thema staat beschreven waarom wij dit thema interessant vinden. Verder treft u een aantal namen van mogelijke lectores en workshopleiders aan. Dit zijn slechts suggesties, uiteraard komen er andere namen bij en zullen namen afvallen.

Alvast bedankt voor uw stem!

* Mocht u technische problemen hebben met het stemmen dan kunt u contact opnemen met amice Treurniet (admin@vgsr.nl). Als u ideeën of suggesties hebt over inhoud of uitwerking van een van de thema’s, nodigen wij u bij dezen van harte uit om die met ons te delen via onderstaand mailadres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *