Klaar voor het studentenleven? Only one way to find out!

Doe jij aankomend of volgend jaar eindexamen, ga je in Rotterdam studeren of ben je gewoon benieuwd hoe het is om voor een dag student te zijn? Dan is dit je kans! 19 februari organiseert de VGSR weer een van haar befaamde open avonden. We zullen gezellig eten met elkaar op een studentenkast waarna we naar de activiteit zullen gaan: een discussieavond waarop we met elkaar over prangende vraagstukken zullen nadenken en discussiëren. Om al deze goedheid te laten bezinken wordt de avond in stijl afgesloten op onze sociëteit in het centrum van Rotterdam. Voor
eten wordt gezorgd en ook een slaapplek is geen probleem.

Lijkt het je wel wat om een avond te komen kijken en wil je nog meer uit je dag halen? Dan kun je aan ons doorgeven in welke studies je geïnteresseerd bent en kunnen we op dezelfde dag een meeloopdag met een van onze leden bij jouw studie naar keuze regelen. Als je het maximale pakket wilt en voor de complete ervaring gaat, kunnen we ook een slaapplek voor je regelen; voor de complete studentenervaring!

Interesse of vragen? Mail dan pr@vgsr.nl of bel 06-27440324

Hopelijk tot de 19e!

19feb 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *