Sinterklaas op de sociëteit

Nadat we afgelopen donderdag genoten hadden van de negende symfonie van Gustav Mahler onder leiding van Jaap van Zweden was het tijd om naar de sociëteit te gaan. Daar aangekomen wachtte ons een mooi gedecoreerd interieur. Prominent opgesteld aan de linkerkant van de kelder stond een stoel voor Sinterklaas. Nadat we een tijdje aanwezig waren kwam de bekende bisschop zelf binnen om de stoel te bezetten en cadeaus uit te delen aan enkele amicae amicique. Zijn knecht kon daarbij uiteraard niet ontbreken met de nodige zoete lekkernijen. Wat daarnaast absoluut meldenswaardig is, is het feit dat er niet alleen leden van de vereniging aanwezig waren, maar ook meerdere oud-leden. Kortom: het was een mooie avond. Hieronder een kleine foto-impressie.

 

Een reactie op “Sinterklaas op de sociëteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *