Word lid!

De vakantie is begonnen! Voor sommigen is deze vakantie al wat langer aan de gang, voor anderen is die net begonnen en de pechvogels hebben eigenlijk helemaal geen vakantie. Hoe dan ook, de VGSR heeft ook een korte rustperiode op dit moment. Helaas vliegt de tijd als je het naar je zin hebt, en zo komt er ook een einde aan de vakantie en zal er ook weer een tijd van studeren aan gaan komen. Misschien ben je voor volgend jaar ook wel op zoek naar een studentenvereniging. Een nieuwe studie zorgt ook voor veel nieuwe dingen, die misschien ook spannend kunnen zijn. Een studentenvereniging kan je helpen bij al deze nieuwe dingen. De VGSR is een christelijke studentenvereniging en zou het leuk vinden als je volgend jaar lid zou willen worden!

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar pr@vgsr.nl!

Hopelijk tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *