Kom langs! Open avond 10 april

Het is alweer lente! Je komt steeds dichter bij de examens en je studententijd. Wat ga je daarna studeren, waar ga je dat studeren en ga je bij een studentenvereniging? Het moment om te kiezen komt steeds dichterbij. Dit kan spannend zijn als je het nog niet weet. Wij willen je graag helpen om een keus te maken voor zowel studie, stad als studentenvereniging. Meelopen kan op elk moment, wanneer het jou het best uitkomt! Ook geven wij de mogelijkheid om een keertje te komen kijken bij onze studentenvereniging.

Op 10 april zal er daarom een Open Avond plaatsvinden! Als eerst zul je een interessante avond beleven met een lezing over anti-semitisme, om dat af te sluiten in de sociëteit! Voor eten wordt gezorgd en slaapplaatsen kunnen ook geregeld worden.

Interesse? Mail dan pr@vgsr.nl

Hopelijk tot dan!

 

10 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *