Open Avond: wat een feest!

Wat een bijzondere verenigingsavond in Rotterdam! Maar liefst 32 kijkers kwamen eens proeven van het Rotterdamse studentenleven! En óf ze het geproefd hebben..

Nadat we genoten hadden van de culinaire kunsten van de PR-commissie (foto), vertrokken we richting dispuut. De kijkers waren elk ingedeeld bij verschillende disputen (Discute, Hydros, Caliginosus en Icarus) en konden met het dispuut waar ze uitgenodigd waren kennismaken.

Na dispuut gingen de leden en kijkers door naar de sociëteit. Op dit tijdstip werden er zelfs nog meer kijkers opgehaald vanaf het station die alleen gingen kijken op de sociëteit.

Op de sociëteit kwam iedereen samen en kon het borrelen beginnen! De sociëteitscommissie had het zweet op haar voorhoofd en aan het eind van de avond verschrompelde handen van het spoelen van de glazen. Enkele kijkers bleven slapen in de verenigingshuizen van gastvrije VGSR’ers en bleven tot in de late uurtjes op de sociëteit.

Het was al met al een zeer geslaagde avond!

foto

4 reacties op “Open Avond: wat een feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *