Meelopen bij de VGSR?

Heb je plannen om in Rotterdam te gaan studeren? Lijkt het je leuk om naast het studeren jezelf te ontwikkelen binnen een studentenvereniging? Kom dan gezellig langs op de Open Avond op donderdag 4 april. Je maakt iets mee van de sfeer op de VGSR en als je wilt, kun je dingen horen over de studie die je wilt gaan doen.

Je bent van harte welkom om met ons te komen eten, om vervolgens een door ons georganiseerde lezing bij te wonen. Aansluitend is er een borrel op onze sociëteit waar je uiteraard van harte voor bent uitgenodigd. Mocht je geen vervoer terug kunnen regelen, dan is het mogelijk om ergens te blijven slapen. Het is handig als je dat van tevoren even aangeeft.

Wil je langskomen, geef je dan nu Hop bij Kasper via:

pr@vgsr.nl
06-33086828

Open avond 4 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *