Bruisend!

Verleden week op 8 februari hebben we de 62e Dies Natalis der VGSR mogen vieren onder het thema Bruisend. En bruisend dat was het! Wat een prachtige avond hebben we mogen beleven. Wat zaten we lekker knus bij elkaar aan de eigenlijk iets te kleine tafeltjes, wat hebben we mogen genieten van elkaar en de gesprekken. Ook mochten er enkele zusterverenigingen ons komen feliciteren en komen speechen. Weet u nog hoe amice De Vries van de VGSD dacht een prachtig verhaal te hebben over hoe de roeivereniging uit Piep onze novieten had weten te ontgroenen, er achter kwam dat het juist andersom was en toen met z’n mond vol tanden stond? Weet u nog hoe amica De Graaf van de VGSU zei dat ze de banden met ons verbrak en hier gelijk op terug kwam met de smoes dat ze zich had versproken? Daarnaast hadden we natuurlijk ook de prachtige tegenspeeches waaronder die van amice Prosman. Hij nam ons mee naar Delfshaven, maakte mooie grappen over de VGSD en bracht hiermee een toost uit zoals nog nooit tevoren. Ook waren er de speeches van de assessor, die de vergelijking trok met een fietsenmaker, de Ordecommissaris, als typetje De Snoo, en natuurlijk de sexpraeses die zijn taak naar een volledig nieuw hemelhoog niveau bracht. Wat hebben wij gelachen. Na het diner mochten we genieten van een heerlijke sigaar voordat wij naar de afterparty vertrokken. Nadat hier iedereen een flink glas Ketel1 achter de kiezen had gingen de voetjes echt van de vloer. Een prachtig feest dat was het, een dag om aan terug te denken met plezier!

Namens de gehele diescommissie wil ik u hartelijk bedanken dat u er als een van de belletjes bij was. Zonder u was het nooit Bruisend geweest!

RomkeJan de Vries
h.t. praeses Diescommissie der VGSRbcb-di+½s-006 bcb-di+½s-237 bcb-di+½s-356 bcb-di+½s-435 bcb-di+½s-471 bcb-di+½s-478 Logo-Bruisend-VGSR. v3

4 reacties op “Bruisend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *