VGS-Nederland juicht examengangers toe

Maandag 16 mei is het eindexamen van 2011 begonnen. Vele duizenden scholieren beginnen hiermee aan hun laatste stap voor de afronding van hun middelbare-schoolperiode. Om de scholieren wat van hun zenuwen af te helpen zijn een heel aantal studenten die lid zijn van een VGS in den lande, waaronder ook enkele van de VGSR erop uit gegaan om ze aan te moedigen voor hun eerste examen. Bekijk hier een compilatie van deze landelijke actie:

Deze actie is naast het motiveren van en een-hart-onder-de-riem voor de scholieren tevens een manier om VGS-Nederland in de spotlight te zetten. Tot voor kort deden de VGS-verenigingen allen hun eigen PR, maar daar is verandering in gekomen. Vanaf heden presenteren deze verenigingen zich in VGS-Nederland. Een gezamenlijk merk, een gezamenlijke aantrekkingskracht met een gezamenlijk verhaal. Kijk ook op vgs-nederland.nl.