Studeren in Rotterdam? Maak kennis met de VGSR!

Zit je in de examenklas en ga je volgend jaar (waarschijnlijk) studeren in Rotterdam? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze studentenvereniging de VGSR! Donderdag 31 maart ben je van harte welkom op onze kennismakingsavond om eens de sfeer te proeven van een studentenvereniging. Ook als je nog niet weet of je wel lid wilt worden van een studentenvereniging of nog niet zeker bent van studeren in Rotterdam; kom vooral langs! Wie weet kunnen wij je enthousiast maken voor deze leuke, onmisbare kant van je studententijd. Neem vooral je vrienden mee!

Globaal is dit het programma voor de avond:

18.00 – Met elkaar eten op een van de ‘kasten’ van de VGSR
De meeste leden van de VGSR wonen in huizen samen met andere leden van de VGSR. Deze studentenhuizen worden ook wel ‘kasten’ genoemd.

20.00 – Mee naar een dispuutsavond
De VGSR heeft een aantal verschillende disputen. Een dispuut is een groep leden binnen de VGSR die één keer in de maand samen praten en discussiëren over verschillende onderwerpen om zich daarin te verdiepen. Andere activiteiten die op donderdagen gehouden worden zijn bijv. een lezing, een sportactiviteit, een uitje met mensen uit jouw jaar en nog veel andere dingen.

22.00 – Sociëteitsavond (Eendrachtsplein 10)
Elke donderdagavondactiviteit wordt vast afgesloten met een avond op onze soos. De hele vereniging komt daar naar toe om onder het genot van een biertje of wijntje elkaar te zien en te spreken en tot in de vroege uurtjes te genieten van alle gezelligheid.

Voor meer informatie of vragen over deze avond kun je altijd contact opnemen met Jolanda Otter (pr@vgsr.nl). Hopelijk zien we jou ook donderdag 31 maart!