Lezing Economie en Ethiek

De Vereniging van Gereformeerde Studenten te Rotterdam organiseert donderdagavond 25 november 2010 in het kader van haar jaarthema ‘Rentmeesterschap’ een lezing met als onderwerp: ‘Economie & Ethiek’. Lector deze avond is Prof. dr. J.J. Graafland. Hij is als hoogleraar Economie, Onderneming en Ethiek verbonden aan de universiteit van Tilburg.

De lezing zal gaan over de kredietcrisis in de relatie tot marktwerking en daaraan gekoppeld de vraag wat rentmeesterschap op dit gebied voor ons persoonlijk inhoudt. Zowel een macro-economisch ethisch perspectief als een persoonlijk micro ethisch christelijk perspectief komen aan de orde.

Locatie voor deze avond is:
Open Universiteit Studiecentrum Rotterdam
Coolsingel 65
3012 AC te Rotterdam
en de lezing zal aanvangen om 20:00 uur.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd!