Lustrumsite de lucht in!

Vandaag is de viering van het XIIe lustrum der VGSR een grote stap dichterbij gekomen. Twee maanden voor de oprichtingsdatum 14 december werd op de sociëteit de lustrumsite symbolisch geopend. Op de beamer waren, onder luid gejuich, de eerste beelden van de site zichtbaar, nog nat van de inkt. De lustrumcommissie presenteerde, in samenwerking met het immer actieve Offereinsch Pictures, deze site die vanaf nu dé toegangspoort zal zijn tot alles wat u wilt weten over het 60-jarig bestaan van de VGSR!

Ook het spetterende thema: Leef! bral, bras, drink, huil, lach, bid en bewonder werd gepresenteerd, hierover leest u meer in het voorwoord.

Bovendien kregen de winnaars van de 1e lustrumactie hun welverdiende prijzen uitgereikt. Voor amica Van den Dool, derde geworden met haar zonnende VGSR-dassen, was daar het kaartje dat door heel amicaal Nederland is gestuurd met haar foto voorop. Amica Cok, tweede met haar VGSR-das als reddingslijn, heeft een gratis lustrumbundel verdiend en kreeg hiervoor een waardecheque overhandigd. Amice van der Plas neemt de tent over met zijn koninklijke foto als DJ-met-das. Hij wordt beloond met een waardecheque voor 20% korting op de lustrumreis. Bekijk alle foto’s op de fotopagina.

Nu de lustrumviering zichtbaar en tastbaar begint te worden, komt het steeds dichterbij. De spanning groeit en steeds meer leden dragen op een of andere manier bij. Binnenkort barst het feest in alle hevigheid los.