Start feestseizoen goed bezocht

Groots. Magistraal. Feestelijk en niet te vergeten amicaal. Zo kunt u het eerste amicale feest van het seizoen wel beschrijven. Dat kan alleen in Rotterdam! Vanaf 23.00 uur kwam het feest op gang in het altijd gezellige American Dream Café.

Toen om middernacht de officieuze aftrap werd gegeven met de verjaardag van twee amici, met speciale cocktails staande op de bar en al, barstte het feestgedruis echt los. De DJ die pompende beats uit de speakers liet knallen, het enthousiaste gedans en andere bewegingen die ergens voor door moesten gaan, de alcoholische versnaperingen: alles was precies goed.

Onze zusters hebben zich echte zusters getoond door in zo grote getale op te komen draven. Daar
zijn wij als VGSR erg blij mee. Het behoeft natuurlijk geen uitleg dat Rotterdamse feestjes altijd goed
zijn, maar met zoveel amicae amicique die hun weg vinden naar het Rotterdamse wordt het er alleen maar beter op. Dit belooft veel voor het lustrumfeest dat ons verderop in het jaar nog te wachten staat! Dank dat u er was en vergeet niet te genieten van uw studententijd!