VGSR verwelkomt 15 nieuwe leden

Na een regenachtige week vertrokken leden en novieten uit Rotterdam richting het Brabantse platteland, alwaar momenteel genoten wordt van een zeer voedzame maaltijd en men geheel tot rust kan komen na een bijzonder intensieve week. Na de installatie van de nieuwe leden konden ze onder zeer relaxte omstandigheden nader kennis maken met de VGSR en werden ze ondergedompeld in de vele tradities die het augustusweekend kent.

Het novitiaat dat op vrijdagochtend 20 augustus om 10 uur begon werd door alle novieten met succes doorlopen, enkele horten en stoten daargelaten. De vrijdag daarop doorstonden ze op de huishoudelijke vergadering de laatste toets en toonden ze aan de vereniging wat ze waard zijn. Om kwart over acht zaterdagochtend werd er geschorst voor een amicitiapauze en werden de 15 stralende gezichten op een rij gefeliciteerd met hun lidmaatschap. De dagrust werd daarna spoedig aangevangen en de tijden daarna werden ingevuld met bijslapen, spelletjes, eten, gezelligheid en nader kennismaken. De avond daarop was het voor bestuur Bredemeijer na een jaar hard werken tijd om het stokje over te dragen aan bestuur Suurmond: de officiële aftrap van het nieuwe seizoen.

God dankbaar en zeer verheugd met deze zegeningen voor de vereniging gaan de leden van de VGSR de vooravond van een prachtig jaar in en luiden we vol enthousiasme het begin van het twaalfde lustrum in.