Kennismakingsavond 1 april

Wil je kennismaken met de VGSR? Dat kan! Donderdag 1 april is er namelijk een kennismakingsavond op de VGSR. Donderdagavond is dé studentenavond en op deze avond ben je van harte welkom om samen met andere examenklassers vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Dit kun je verwachten:

18.30 Met elkaar eten op één van de ‘kasten’ van de VGSR
De meeste leden van de VGSR wonen in huizen samen met andere leden van de VGSR. Deze studentenhuizen worden ook wel kasten genoemd.

20.00 Ga mee naar een dispuutsavond!
De VGSR heeft een aantal verschillende disputen. Een dispuut is een groep leden binnen de VGSR die één keer in de maand samen praten en discussiëren over verschillende onderwerpen om zich daarin te verdiepen. Andere activiteiten die op donderdagen gehouden worden, zijn bijv. een lezingen, sportactiviteiten, uitjes met mensen uit jouw jaar en nog veel andere dingen.

22.00 Sociëteitsavond (Eendrachtsplein 10)
Elke donderdagavondactiviteit wordt afgesloten met een avond op onze soos. De leden van de vereniging komen daar naar toe om onder het genot van een biertje of wijntje elkaar te zien en te spreken en tot in de vroege uurtjes te genieten van alle gezelligheid.

Wil je langskomen? Je bent van harte welkom! Neem vooral je vrienden mee als je dat wilt! Je bent overigens niet gebonden aan de tijden en bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt. Mocht je een slaapplek willen, zodat je niet meer terug hoeft te reizen, dan is dat ook geen enkel probleem. Er is altijd wel ergens een plek!

1 april is dé kans om je te oriënteren. Mochten er praktische problemen zijn met bijv. vervoer of kan je niet op deze datum, maar wil je wel graag een keer langskomen? Laat het me even weten. Dan kan er wel iets geregeld worden. Overigens is er ook op 3 juni mogelijkheid om langs te komen met de examenborrel.
Als je graag wilt langskomen of andere vragen hebt, mail of bel me even!

Kirsten Voerman
pr@vgsr.nl