Pimpoos

Het gekozen thema slaat op de vele nieuwe dingen die dit jaar op de soos te vinden zullen zijn. Allereerst de nieuwe sooscommissie onder bezielende leiding van uw (deels) nieuwe SoFiBa. Ten tweede de verbouwde sociëteit met als klapstuk de, na 3 jaar eindelijk, opgeknapte bar!
Een nieuwe soosbabe en nieuwe, na 2 jaar weggeweest te zijn, sooskleding.
Kortom tijd voor een feestje!

Om ons nu eens wel met z’n allen aan het thema te houden qua kleding is er een aanmoedigingsprijs in het leven geroepen. Aangezien het die avond ook dispuutsavond is krijgt het dispuut wat he beste verkleed is een gratis fles Ketel1!!!
Uw dispuut wordt beoordeeld door het SoFiBa en de soosbabes op hoeveelheid leden dat verkleed is en uiteraard ook op de originaliteit van de kleding.
Dispuutshoofden spoort uw voetvolk aan massaal hun beste beentje voor te zetten!