Actie in Miep

De gezamelijke actie met Vegetist in Miep was een geslaagde. Op de eerste kast die wij bespiedden troffen we gelijk een zeventigtal luidruchtige VGSU’ers aan. Omdat wij wisten dat het slechts een kwestie van tijd was dat de eerste personen huiswaarts keerden hebben we verschillende groepen bodysnatchers in de omgeving geposteerd.

Na een kwartier wachten kwam er een viertal vrouwelijke twaars om de hoek gefietst. Deze werden natuurlijk snel overmeesterd door een aantal tussen de geparkeerde auto’s opduikende amicae et amici. Met overmacht werden deze in de gereed staande auto’s gevouwd, maar helaas wist één ervan nog snel haar telefoon te gebruiken voor een noodoproep. Daarom werd besloten tot een snelle elastische terugtrekking. Na uitgebreid onderhandelen waarbij een amicaal weekend met de drie betrokken verenigingen en een aantal gratis rondjes op het feest werden afgewezen werd besloten tot een flukse borrel. De succesvolle actievoerders keerden terug naar de eerder genoemde kast om daar met gezang vanaf het balkon te worden onthaald. Hier werd op uitgebreide wijze geborreld en werden de overgebleven drie twaarsmeisjes uitgewisseld voor een viertal nog over te maken kratten!
Deze geslaagde aktie toont maar weer aan waartoe de VGSR in staat is. Waardering is er voor de Vegetist welke als een ware vereniging aan onze zijde streed!