Tilburg met bezoek vereerd!

Het is 24 augustus in de middag. Een zonnige en warme dag! Drie auto’s vertrekken vanuit Rotterdam richting zuidelijk Nederland. Aangekomen in Tilburg worden enkele voorbereidingen getroffen. Een ware simulatie wordt uitgevoerd om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een bestorming. Een korte evaluatie vindt plaats waarnaar er wordt besloten om tot aktie over te gaan! FortM wordt met een bezoek vereerd.

Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Woont daar immers niet amice Munneke, beter bekend als Paranoia Albert?! Niet getreuzeld. Al snel hadden de Rotterdammers hun stellingen rond het fort ingenomen, klaar om tot aktie over te gaan. Gesprekken werden afgeluisterd en er werd een plan bedacht om de aanwezige amici aldaar te verassen en te overmeesteren. Helaas mislukte dit plan bijna…Ineens besloot de aanwezige amice Douma te vertrekken voor een kort bezoek aan een winkel. De Rotterdammers waren net te laat om deze amice van zijn strijdros te sleuren. Knopen moesten worden doorgehakt en er werd overgegaan tot een bestorming van het fort. De eerste hindernis, de buitenmuur, werd als door waren ninja’s bestormd, waarna we een sprint trokken richting de achterdeur. Toevalligerwijs waren de VGSR en Vegetist beiden gelijktijdig bij de deur. Er ontstond een gevecht om centimeters! Deurtje open of deurtje dicht. Een krakend geluid besliste het lot van de Tillies. Met de deurklink brak ook het trotse hart van de Vegetisters. Overgave was de enige optie! FortM was gevallen.Het nodige aan attributen werd meegenomen waarna de reis richting Rotterdam begon. Daar werden zij gastvrij onthaald, want de banden tussen de VGSR en de Vegetist zijn erg goed! Later op de avond volgde een gezellige borrel. De borrel leidde niet alleen tot het verbeteren van de relaties tussen de VGSR en Vegetist, maar daarover later meer!