'Slechts voor WO- én HBO-studèèènten!'

Het is geschied! Hemel en aarde zijn bewogen op de HuisHoudelijke vergadering en het is zover: de VGSR heet voortaan WO-studenten én HBO-studenten van harte welkom! Met een meerderheid van 37 stemmen heeft men afgelopen donderdag de statuten gewijzigd en zal de HBO-brief van amice Van Oudenaarde als ingelijst met een historisch randje het archief in gaan.

Hoewel de VGSR dus voorheen slechts de universitaire studies in huis had, met een enkele uitzondering daar gelaten, zal de perfecte combinatie van amicitia én studiezin vanaf heden gisteren voor elke student toegankelijk zijn.
Verdere vermeldbare beslissingen die op de HH genomen zijn, behelzen de installatie van amica Van den Dool, die ons verkoos boven 020, als jongste nieuwe lid en de tevens historisch te noemen wederkering van de verloren zoon amice Lems, die ons zó erg miste na zijn oud-lidmaatschap dat hij besloot weder toe te treden tot de kring die VGSR heet. Welkom beiden en vier met ons het studentenleven!