The Aftermath

Wat een sensatie! Het jaar begon met de introductie van het semesterthema de Gouden Eeuw, werd nauwgezet gevolgd door het bijbelclubonderwerp over de Dordtse Leerregels en onder de bezielende visie van de diescommissie werd dit afgelopen vrijdag onder het thema Thuyshaeven tot een magnifieke climax geleid: de perfecte Dies Natalis in de klassieke setting van het historische Delfshaven.
Een week later komt het studentenleven weer langzaam op gang. De emoties nog met moeite verwerkend. Evenals de katers overigens…

Dat dit Delfshaven dé thuishaven van elke Rotterdamse student dient te zijn, kon niet duidelijker geschetst worden. Zelfs de zusters, dankbaar aanwezig op het grootste jaarlijkse evenement van de VGSR, waren onder de indruk. De maaltijd was subliem en de wijn smaakte ook heerlijk. Wat ze echter niet wisten, was dat de wijn mede mogelijk was gemaakt door de grootste Rotterdamse held in eeuwen, naast wiens geboortehuis men vlakbij zat te dineren.
Aanschouw in het filmpje hoe dit tot stand kwam.
Wilt u meer weten over deze geweldige avond en wat u allemaal wel niet gemist hebt? Schiet dan een VGSR-lid aan als u die tegenkomt of mail ons en wij praten u, wanneer we weer voldoende bijgeslapen hebben, bij. Zulk een feest zullen we niet gauw vergeten!