LVIIIe Dies Natalis der VGSR

Het is zover: De locatie en het thema voor de LVIIIe Dies Natalis der VGSR zijn bekend. Onder het thema ‘Thuyshaeven’ zal de VGSR op D.V. vrijdag 13 februari met elkander vieren dat zij al achtenvijftig jaren lang prominent zetelt in het Rotterdamsche studentenleven.

Na ontvangst met koffie en gebak in Millers (Historisch Delfshaven, Voorhaven 3) zullen de aanwezigen lopend de Piet Heynbrug (vernoemd naar Piet Pieterszoon Heyn, legendarisch zeeheld, geboren te Delfshaven) oversteken om in voormalig raedthuys van Delfshaven te mogen genieten van een stijlvol diner. Menig zuster zal met het klamme handen moeten speechen in het hol van de leeuw, Delfshaven, de thuyshaeven der VGSR.
U kunt zich bij de h.t. ab-actis der LVIIIe Diescommissie der VGSR, amice Jansen, opgeven voor dit festijn middels het inmiddels ontvangen elektronische aanmeldformulier. Doet u dit s.v.p. voor 3 januari 2009!
Uw Diescommissie hoopt u allen D.V. vrijdag 13 februari te mogen verwelkomen om te vieren het achtenvijftig jarige bestaan van de VGSR!