Amicaal weekend met Vegetist

Het amicaal weekend met de Vegetist komt steeds dichterbij! In het weekend van vrijdag 21 november tot en met maandag 24 november mogen wij onze amicae amicique uit Brabant in ons mooie Rotterdam verwelkomen om de amicale banden tussen de VGSR en de Vegetist aan te halen.

Vrijdag 21 november:
18.30: Symposium met moslims: Er zullen twee presentaties gehouden worden met aansluitend een dialoog tussen moslims en christenen. Het doel van het minisymposium is te kijken naar en te leren over wat Christenen en Moslims beweegt. We zullen dit doen naar aanleiding van het onderwerp: ‘Invloed van geloof op ons dagelijks leven’. Het minisymposium zal plaatsvinden in het de Islamitische Universiteit aan de Bergsingel 135 te Rotterdam. Voorafgaand aan het symposium is er gelegenheid voor het eten van een kopje soep en een broodje.
21.30: Borrelen in onze eigen sociëteit. Na het borrelen is er de mogelijkheid om de stad in te gaan of naar de kast te gaan waar overnacht zal worden.
Zaterdag 22 november:

  • Ontbijten op de kasten

12.00: Koffiedrinken in Nora’s soephuis
13.30: ’s Middags kan er kan gekozen uit de activiteiten poolen en Diergaarde Blijdorp. Poolen kost €2,50 per kwartier en de toegangsprijs voor Blijdorp is €17,50, maar met de Rotterdampas is dit €3,50, mits u deze nog niet heeft gebruikt. De dierentuin sluit om 17.00, het is daarom handig om na het koffiedrinken op tijd richting Blijdorp te vertrekken.
19.00: Uit eten bij Happietaria
21.00: Film kijken, spelletjes doen en borrelen op B€URS
Zondag 23 november

09.30: Kerk

  • Na de kerk gaan we gezamenlijk koffiedrinken op de Sveer en Château de Banlieue. Vervolgens is daar de mogelijkheid om een filmpje te kijken, spelletjes te doen, kortom: heerlijk te ontspannen.

16.30: Kerk

  • Avondeten op de kast waar overnacht wordt of verdeeld over een aantal kasten.
  • ’s Avonds zullen we nog even lekker ergens ontspannen en onder het genot van een borrel genieten van een filmpje, een spelletje o.i.d..

Maandag 24 november:

  • Ontbijten op de kasten om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.

Zoals u ziet staan nog niet alle tijden vast. Deze tijden hoort u te zijner tijd of zullen zich tijdens het weekend vanzelf wijzen. Opgeven voor de verschillende activiteiten kunt u doen bij amica Kleingeld. Zoals u ziet belooft het een leuk weekend te worden. De Amicale Contacten Commissie heeft er in elk geval zin in!